23948sdkhjf

Sønderjyder vil fore tvangsblandere med plast

Med et nyt patenteret rengøringssystem vil B+A i Børkop snuppe markedsandele fra konkurrenterne.

Tid er en værdifuld valuta i byggebranchen, og derfor har B+A udviklet et nyt, innovativt rengøringssystem, til sine tvangsblandere, der sælges under navnet Baron.

Der er tale om en indvendig plastforing, der sparer mureren for den daglige og tidskrævende rengøring af blanderen.

Baron har indsendt patentansøgning og har store forventninger til det nye produkt, som i første omgang lanceres på det danske marked under navnet Easy Clean:

 - Vi tillader os at forvente en hel del af Easy Clean. Der er jo tale om et simpelt produkt, hvor det er den gode ide, der er bærende. Derfor har vi sørget for en grundig patentering. Vi tror på, at vi dels kan gøre livet lettere for vores kunder, og vi tror også på, at vi kan flytte markedsandele, fordi man ikke kan få tilsvarende rengøringssystemer hos andre blanderproducenter, siger adm. direktør Carsten Filsø, der i 2016 overtog virksomheden sammen med Vækst-Invest Nordjylland som led i et generationsskifte.

Barons tvangsblandere anvendes primært af murere til blanding af cement, men også eksempelvis til blanding af gummigranulat og lim i forbindelse med udlægning af stødabsorberende underlag på legepladser og lignende.  

Her har verdens største producent af gummigranulat, Genan i Viborg testet de nye foringer, og ifølge teknisk salgschef Carsten Sigvert fra Genan er resultatet et kraftigt reduceret tidsforbrug.

B+A blev etableret i 2006 gennem en fusion af Baron og AK Produkter, og virksomhedens tvangsblandere sælges i dag på markeder i over 20 lande.Aktiviteten er støt stigende, og de seneste tre regnskabsår har B+A's resultat ligget på den gode side af 5 mio. kroner før skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703