23948sdkhjf

Varo Specialmaskiner indviede nyt domicil

Da Varo Specialmaskiner fredag den 19. maj inviterede til reception på deres nye fabrik i Hornslet på Djursland, var interessen overvældende.

Over 300 kunder og samarbejdspartnere fra danske teknologi- og metalvirksomheder strømmede til Varos nye domicil for at deltage.

Foruden musikalsk underholdning, taler og lidt godt til ganen fik gæsterne mulighed for at besigtige anlæg som for eksempel Varos højteknologiske og fuldautomatiske fyldeanlæg til eksplosive kemikalier, et robotstyret montageanlæg til Danfoss, en farmaceutisk multimaskine, der kan fremstille en kompleks flerlagsteknologi, og meget mere.

Gæsterne viste stor interesse for at tale med eksperterne, der stod klar ved anlæggene for at dele nogle af deres og kundernes tanker omkring anlægget og dets konstruktion. Normalvis er der streng hemmeligholdelse hos specialmaskin-producenten, men denne dag var alle slør løftet, og Varo havde fået tilladelse af alle kunder til at vise maskiner og anlæg frem, som var under udvikling, opbygning og test i Varos fabrik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.503