23948sdkhjf

Nyt om navne: To nye hos Aventics

Pneumatik-virksomheden har oprustet inden for salg.

Søren Møller er blevet ansat som salgsingeniør hos Aventics og får ansvaret for Fyn og Sydjylland. Han har tidligere arbejdet som salgs- og projektleder, samt med salg af pneumatik-komponenter. Søren Møller er uddannet som rustfri kleinsmed ved Kurt Hansen Maskinfabrik i 1995. Han har baggrund som sergent i forsvaret og har senest været ansat som account manager ved et plastbearbejdningsfirma.

- Jeg valgte Aventics, for det er kendt for kvalitetsprodukter og er en rigtig spændende virksomhed med et stort potentiale i Danmark, siger han.

Thomas Zielinski er samtidig blevet ansat som salgsingeniør. Han er uddannet maskinarbejder og får ansvaret for Sjælland og øerne. Tidligere har Thomas Zielinski arbejdet med salg af pneumatiske produkter og løsninger til industrien samt andre tekniske artikler for HNC Group. Han valgte Aventics for at komme til at arbejde målrettet med pneumatik og specialisere sig endnu mere inden for automation.

- Vi er overbeviste om, at Søren og Thomas kommer til at tilføre stor værdi for Aventics i Danmark, udtaler salgschef i Danmark, Bjørn Mellgren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125