23948sdkhjf

Danfoss åbner udviklingscenter ved København

Den sønderjyske industrikæmpe udstationerer 15 eksperter i den anden ende af landet

Et nyt skridt i Danfoss’ digitale transformation. Sådan beskriver industrikæmpen etableringen af et nyt udviklingscenter for softwareløsninger, som etableret ved DTUs forskerpark Scion i Hørsholm.

Danfoss udstationere cirka 15 softwareeksperter ved det nye center, som skal arbejde med løsninger til Internet of Things (IoT), forbundne produkter, cloud-baserede løsninger og applikationer.

 - Vi vil udnytte de utallige muligheder, som digitalisering indeholder, for at give vores kunde merværdi. Kompetencecentret er endnu et initiativ mod at indfri den ambition, udtaler Kim Fussing, COO i Danfoss.

Øger investeringerne i området
Softwareudviklingscentret åbner på et tidspunkt, hvor Danfoss aldrig har haft større fokus på digitalisering. Sidste år investerede selskabet 4,2 procent af nettoomsætningen i innovation. I år øger Danfoss investeringerne.

- Dette er det næste logiske skrift for os i forhold til at bygge en ramme om hurtigere softwareudvikling. Fokus er på digital prototyping, design, udvikling og at udbrede Danfoss’ softwareløsninger til mobile, web, desktop og applikationer, siger Peter Martin, Danfoss’ CIO.

I 2016 åbnede Danfoss et andet center i Berlin, som har fokus på udvikling og test af nye, digitale produkter og mulige forretningsmuligheder inden for digitalisering og IoT.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094