23948sdkhjf

Det sker: Digital transformation og Industri 4.0 i plastbranchen

20. juni stiller Plastindustrien skarpt på digitalisering og Industri 4.0 set fra plastbranchens perspektiv. Arrangementet foregår på Den Jydske Haandværkerskole i Hadsted.

Robotter, kunstig intelligens, Internet of Things, selvkørende biler, 3D-print, virtual reality, nano- og bioteknologi samt avancerede materialer. Alt sammen eksempler på teknologier, der falder under betegnelsen Industri 4.0 og som vil ændre helt grundlæggende ved måden, vi driver plastvirksomheder på.

Derfor inviterer Plastindustrien og Den jydske Haandværkerskole til en konference den 20. juni for at give et større overblik, hvad Industri 4.0 konkret vil betyde for branchen – og for de mennesker, der er beskæftiget i den.

Mindre seriestørrelser, meget større grad af variation og højere grad af lokal produktion, er bare nogle af de mulige konsekvenser ved denne digitale revolution. Men for at komme et spadestik dybere, så har vi inviteret en række markante virksomheder til at komme med deres perspektiv på og vision for begrebet Industri 4.0.

For hvad betyder Industri 4.0 helt konkret for virksomhederne med hensyn til deres ansattes kompetencer, de teknologier og processer de anvender – og for de forretningsmodeller, de benytter sig af?

Se hele programmet og info om tilmelding her. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375