23948sdkhjf

Lego bygger vindmølle af 146.000 klodser

Lego koncernen markerer, at de nu dækker deres energiforbrug fuldstændig med vedvarende energi.

En vindmølle tårner sig 7,5 meter over jorden og består af intet mindre en 146.000 legoklodser. Den er en hyldest til de 200 meter høje vindmøller, der udgør parken Burbo Bank Extension ud for Liverpool i England, og som Lego har bygget for at markere, at deres energiforbrug nu er dækket helt af vedvarende energi.

- Vi arbejder på at bidrage positivt til planeten, og jeg er virkelig begejstret over indvielsen af Burbo Bank Extension-vindmølleparken. Denne udvikling betyder, at vi nu har nået milepælen om 100 procent vedvarende energi tre år før tid. Sammen med vores partnere har vi til hensigt at fortsætte med at investere i vedvarende energi, for at skabe en bedre fremtid for dem, der skal bygge fremtiden, siger Bali Padda, administrerende direktør for Lego, i en pressemeddelse.

Den samlede produktion fra Legos investeringer i vedvarende energi overstiger nu energiforbruget på alle Lego-fabrikker, butikker og kontorer over hele verden.

I 2016 brugte koncernen mere end 360 gigawatt timers strøm til at producere mere end 75 milliarder klodser, der blev solgt over hele verden i løbet af året.

Milepælen om at bruge 100 procent vedvarende energi var et mål, der er inspireret af Legos partnerskab med WWF Climate Savers-programmet. Lego samarbejder med andre partnere om at advokere for investeringer i vedvarende energi og har tiltrådt RE100, et globalt initiativ for virksomheder, der forpligter sig til at bruge 100 procent vedvarende energi. 

Legos 7,5 meter vindmølle i klodser er blevet optaget i Guinness rekordbog.

Læs mere om: Lego
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.536