23948sdkhjf

Tresu solgt til ny kapitalfond

Den østjyske producent af trykkeriudstyr er blevet solgt til kapitalfonden Altor.

Tresu blev i 2010 købt af kapitalfonden Erhvervsinvest II, men er efter syv års ejerskab blevet solgt videre til Altor Fund IV. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Kolding-virksomheden er specialiseret i udvikling af trykkerimaskiner til emballageindustrien, ligesom man også har en lille niche i produktion af maskiner til tryk af lotterisedler. Tresu har godt 250 medarbejdere, og udover produktion i Kolding har man også produktion i USA samt salgs- og servicekontorer i Tyskland, Italien, Kina og Japan.

- Altor har en langsigtet investeringshorisont, og deres erfaring med industrielle teknologier er af stor værdi for vores fremtidige vækstplaner, siger Søren Maarssø, COO hos Tresu.

- Med Tresus seneste gennembrud blandt nogle af verdens største fødevareemballage-producenter og overfladebehandling på det hurtigtvoksende digitale printermarked, fokuserer vi nu på at accelerere vores vækst i og udenfor USA, tilføjer han. 

- Gennem de seneste fem-syv år har Tresu skabt fundamentet til en internationalisering af sin kerneforretning inden for flexografisk trykteknologi. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Tresus ledelse for at realisere de ambitiøse vækstplaner, der venter forude, siger Thomas Kvorning, direktør hos Altor. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235