23948sdkhjf

Sydjysk overfladebehandler har fået ny ejer

Horsens-virksomheden Scan Last Danmark har overtag NH3 & Coating.

I 2016 gik NH3 & Coating konkurs efter et generationsskifte, men efterfølgende startede selskabet i nyt regi. Disse aktiviteter er nu blevet overtaget af Scan Last Danmark.

- Vi havde fået malet noget dernede for mange år siden, og vi fik tilbudt at overtage virksomheden. Vi sagde egentlig nej, fordi vi har nok at se til, men vi var dernede og kigge og blev lidt benovet over det, vi så, og så gik vi i gang, fortæller Olivier Steege, der er medejer af Scan Last Danmark.

Scan Last Danmark er specialiseret i køb og salg af lastbiler, trailere, personbiler og diverse entreprenørmaskiner. Og det er da heller ikke for at skabe de store synergier med den virksomhed, at man har overtaget NH3 & Coating.

- Vi vil helst satse på industri, for mange af lastbilkunderne kan aldrig få det billigt nok. Vi vil selvfølgelig gerne male en lastbil, men vi vil også aflevere et godt stykke arbejde, og det kan ikke hænge sammen med de priser, som andre tilbyder, forklarer Olivier Steege.

NH3 & Coatings historie går næsten 40 år tilbage. Virksomheden blev grundlagt i 1979 af Frede Jespersen, og han er også en del af det nye setup.

- Frede ville gerne hjælpe os med at få det op at stå igen, for vi har ikke frygtelig meget forstand på det med maling, så det synes vi er en god løsning. Jeg har også spurgt ham, om han kunne være interesseret i at blive medejer, men det har han sagt nej til, siger Olivier Steege.

Til gengæld er det også lykkedes at ansatte den ene af Frede Jespersens to sønner og et par andre tidligere medarbejdere, så der i alt er seks mand på fabrikken.

- Dengang de kørte allerstærkest, var de oppe på 17-18 mand, men vi er mere fokuserede end det gamle selskab. Det er også en større udfordring i dag, at kunderne kommer fra dag til dag, og de vil helst have varen dagen efter, så det er lidt svært at planlægge langt ud i fremtiden, forklarer Olivier Steege.

NH3 & Coating tilbyder et bredt spektrum af overfladebehandling. Virksomheden har blandt andet tre slyngrensere og tre malekabiner. Derudover tilbydes blandt andet sand- og glasperleblæsning og metallisering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094