Metal DK Metal NO Metal SE Jern & Maskinindustrien Elektronik DK Fødevarer DK Byggeri DK Energi DK Transport DK
 

Øget dansk eksport til Ukraine

De danske virksomheder nyder godt af at ukrainerne har fået flere penge mellem hænderne. Flere maskiner ryger over grænsen til Ukraine fra Danmark.

Det ukrainske privatforbrug boomer i øjeblikket, og det kommer ikke kun den ukraine industri til gode – også den danske industri rammes med en øget dansk eksport til følge.

Den ukrainske industri foretager investeringer i maskiner og nye fabrikker som aldrig før, og det kommer den danske jern- og maskinindustri til gode.

I 2006 eksporterede Danmark ifølge Dansk Erhverv maskiner og transportmidler til Ukraine for 593 mio. kroner, hvilket svarer til 41 procent af den samlede danske eksport til Ukraine, fremgår det af dagbladet Børsen.

Og grund til optimisme, idet eksporten af maskiner steg med omkring 73 procent i 2005 og 40 procent i 2006.

I år forventer Dansk Erhverv, at der igen kommer en stigning i eksporten af maskiner til Ukraine, fremgår det af avisen.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 15.598 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

In­dustri­robot­ter og sikkerhed

5. maj 2015 11:02
Maskinsikkerhed ApS

Arbejdstilsynet og Maskinsikkerhed ApS i fælles seminar om in­dustri­robot­ter og sikkerhed. Gratis ef­termid­dagsse­minar Ar­bejdstil­synets informerer ...

PADE CNC nyheder på Ligna messen

5. maj 2015 10:45
LINDLARSEN A/S

LIGNA præsenterer de vigtigste nyheder og dette er også tilfældet fra italienske PADE, der sammen med LINDLARSEN præsenterer spændende nyheder indenfor CNC.

Vil du blive klogere på, hvordan du kan få hjælp til finansiering af grønne projekter?

5. maj 2015 11:01
Eksportforeningen

I samarbejde med de tre fonde NEFCO, NOPEF og IFU inviterer Eksportrådet og Eks­portfo­renin­gen til et gå-hjem-møde d. 10. juni med fokus på mulighederne for finansiering af grønne projekter.