Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Øget dansk eksport til Ukraine

De danske virksomheder nyder godt af at ukrainerne har fået flere penge mellem hænderne. Flere maskiner ryger over grænsen til Ukraine fra Danmark.

Det ukrainske privatforbrug boomer i øjeblikket, og det kommer ikke kun den ukraine industri til gode – også den danske industri rammes med en øget dansk eksport til følge.

Den ukrainske industri foretager investeringer i maskiner og nye fabrikker som aldrig før, og det kommer den danske jern- og maskinindustri til gode.

I 2006 eksporterede Danmark ifølge Dansk Erhverv maskiner og transportmidler til Ukraine for 593 mio. kroner, hvilket svarer til 41 procent af den samlede danske eksport til Ukraine, fremgår det af dagbladet Børsen.

Og grund til optimisme, idet eksporten af maskiner steg med omkring 73 procent i 2005 og 40 procent i 2006.

I år forventer Dansk Erhverv, at der igen kommer en stigning i eksporten af maskiner til Ukraine, fremgår det af avisen.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 15.092 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Har din virksomhed søgt forgæves efter nye medarbejdere i år?
Kommentarer (0) | Se tidligere


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Hygiejnepalle kampagnepris kr. 389,-

21. august 2014 10:23
Olitec Packaging Solutions A/S

Kampagnetilbud på de kendte hygiejnepaller af høj kvalitet fra Olitec Packaging. Fremstillet i ren, ny HDPE-plast og godkendt til direkte kontakt med fødevarer

Lær mere om hvordan du undgår legionella i brugs­vandssys­temer

21. august 2014 09:17
FORCE Technology

FORCE Technology afholder kursus den 9. september 2014 i Brøndby, hvor vi bl.a. gennemgår de faktorer i brugs­vandssys­temet, der har indflydelse på væksten af le­gio­nella­bakte­rien.

Stålpær i friske farver – en del af bygningens udtryk

21. august 2014 10:04
Give Stålspær A/S

Synlige spær er blevet mere populære, hvilket giver stål­konstruk­tio­nen en ny visuel dimension. Hos Give Stålspær A/S imødekommer man et hvilket som helst farvevalg på stålspær.