23948sdkhjf

Det sker: Aluminium Branchedag 2017

AluNet og Aluminium Danmark, DI inviterer til Aluminium Branchedag den 18. maj 2017.

Aluminium Branchedag er en dag spækket med faglig videndeling om intelligent, funktionelt og omkostningseffektivt design med aluminiumprofiler, suppleret med spændende business cases, prisvindende design, udstilling på foyerstande samt værdifuld networking.

Sapa Extrusion Denmark åbner desuden dørene, og giver indblik i fremstillingen af kundespecifikke aluminiumprofiler.

Program:

09.00: Morgenkaffe og registrering

09.30: Velkommen til Aluminium Branchedag 2017

Blok 1: Aluminium – mulighedernes metal
- Aluminium - det alsidige metal - fremstilling, materialeegenskaber og profillegeringer
- Ekstrudering af aluminiumprofiler - e
kstruderingsprocessen fra start til slut
- At medvirke i kundernes produktudvikling fra extrusion2solution - c
ases med smarte og innovatiove profilløsninger

11.30: Blok 2 · Virksomhedsbesøg hos Sapa Extrusion Denmark

I middagspausen (2 timer) veksler deltagerne mellem frokost, netværk, Foyer-udstilling og virksomhedsrundvisning på Sapa Extrusion Denmark (busser vil køre til/fra virksomhedsbesøget).

Blok 3: Business cases og prisvindende design med aluminium og funktionelle overflader

Innovativt møbeldesign med aluminium: Troels Grum-Schwensen, arkitekt og designer, vil berette om sit mangeårige, udforskende arbejde med innovative principper og designs, der udnytter tyngdekraften til låsning og stabilisering af møbel-konstruktioner. Hans mål med dette arbejde er at skabe velformede, industrielle møbler med stor tilpasningsdygtighed til forskellige arkitektoniske rum. Nogle af disse designs anvender aluminium på nytænkende vis og har modtaget adskillige design-awards.

Med Björk-serien har Dan Dryer slået sig fast som leverandør af æstetiske toiletrumsløsninger, der understøtter moderne arkitektur. Björk har netop vundet den prestigefyldte, internationale designpris Red Dot Design Award Best Of The Best 2017 for sit puslebord. For to år siden modtog seriens håndtørrer en Red Dot Award for sit cylindrisk formede design. Björk-serien består i dag af håndtørrere i den velkendte Dan Dryer-kvalitet, sæbedispensere samt pusleborde. Materiale- og design-overvejelser går “hånd i hånd” med aluminium

Fra genialt design til genialt design med æstetiske og funktionelle overflader: Anne Deacon Juhl, ph.d. og alu-overfladespeciialist, vil kort fortælle om de funk­tionelle overflader i aluminium, hvordan og hvilke muligheder der findes, og nye mere kreative løsninger. Her kan Teknologisk Institut være med til at finde den optimale og unikke løsning.

15.30: Afrunding, foyerudstilling, networking, kom godt hjem

Dato/Tid: Torsdag den 18. maj 2017 - kl. 09.00-16.00
Sted: Ecco Conference Centre, Ecco Alléen 4, 6270 Tønder
Pris: Medlemmer af Aluminium Danmark/DMN AluNet Gratis - øvrige kr. 1.500
Tilmelding på Aluminium Danmarks hjemmeside

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.643