23948sdkhjf

Stort underskud hos Glunz & Jensen

Omstruktureringsomkostninger trak den danske producent af trykkeriudstyr i rødt.

Omsætningen hos Glunz & Jensen faldt med 15 procent i tredje kvartal i forhold til samme periode året før og endte dermed på 62,7 mio. kr.

EBITDA-resultatet før engangsudgifter udgjorde 10,3 mio. kr. mod 11,7 mio. kr. i tredje kvartal 2015/2016. Netop engangsudgifter sendte resultat før skat i ildrødt med et underskud på 61,5 mio. kr. mod et mere beskedent underskud på 0,2 mio. kr. året før.

- Vi har, blandt andet som resultat af den restruktureringsproces der pågår, haft lavere omsætning i forhold til samme periode sidste år, som er kompenseret af en reduktion af de løbende omkostninger. EBITDA-resultatet før engangsomkostninger er dermed på niveau med 2015/2016. Der er som tidligere adviseret igangsat en række initiativer til forøgelse af indtjeningen samt reduktion af omkostningerne. Disse forventes at påvirke resultatet positivt den resterende del af regnskabsåret før engangsomkostninger, siger bestyrelsesformand Carsten Knudsen.

For hele 2016/2017 forventer Glunz & Jensen stadig en omsætning på 260 mio. kr. og et driftsresultatet (EBITDA) før engangsomkostninger til restruktureringer på 15 mio. kr. EBITDA forventes ligeledes fortsat i niveauet -15 mio. kr. efter indregning af EBITDA-relaterede engangsomkostninger i niveauet 30 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063