23948sdkhjf

MaskinTek skal sælge Leadwell

Den sjællandske maskinleverandør har store forventninger til salget af CNC-maskiner fra Leadwell.

MaskinTek har fået eneforhandlingen af Leadwell i Danmark. Den taiwanske producent af værktøjsmaskiner udviklede sin første CNC-maskine for 35 år siden, og er repræsenteret over det meste af verden.

- Leadwell er en del af FFG-gruppen, som er verdens tredjestørste producent af værktøjsmaskiner og repræsenterer 32 brands, forklarer Bjarne Frederiksen fra MaskinTek.

Leadwell er dermed en del af en stærk familie, der blandt andet omfatter kendte maskinproducenter som VDF Boehringer, Hüller Hille, Hessapp, Jobs, Sigma og Rambaudi.

- Leadwell har stort set hele produktrækken af vertikale og horisontale tre-, fire- og fem-aksede bearbejdningscentre, drejemaskiner til let, semi og sværdrejning, turnmill-centre og mulititaskmaskiner med b- og w-akse, fortæller Bjarne Frederiksen.

Han fremhæver især multitaskmaskinen BC600 til 800 som noget af det nyeste, der er rullet ud fra Leadwells fabrikker.

- Den udmærker sig ved, at den har en B-akse med et tilthoved, der kan svinge +/- 110 grader til hver side, og så er der integreret rundbord, som betyder, at man kan lave fuld fem-akset simultant bearbejdning, ligesom maskinen har en drejefunktion med 120 omdrejninger per minut, lyder det fra Bjarne Frederiksen

Han er begejstret for at have fået agenturet og mener, at der er et stort potentiale for de taiwanske maskiner i Danmark.

- For år tilbage lå agenturet hos Ole Vejsager, og der er solgt mere end 200 maskiner i Danmark, men det har ikke rigtig rørt på sig i nogle år. Det er faktisk rigtig gode maskiner, og de er kendt i Danmark, så vores forventning er at få skiftet nogle af de ældre ud, med nye Leadwell-maskiner, siger Bjarne Frederiksen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.377