23948sdkhjf

Vestas klar til at geare op i Indien

Vestas åbnede i marts en ny vingefabrik i Ahmedabad i Gujarat, som i løbet af en kortere årrække vil få en produktionskapacitet på 600 MW. Den skal supplere Vestas’ nacellefabrik i Chenai, og sammen skal de to fabrikker give den danske vindmølleproducent en solid base på det voksende indiske marked. Det skriver Recharge News.

Tidligere var Vestas en stor spiller i Indien, men sidste år solgte vindmølleproducenten kun 66 MW i Indien. Men med en formodet installation årligt på 5-6 GW fra 2018 og fremad, er der et stort potentiale.

- Vi har forpligtet os med ressourcer, og vi har bygget vingefabrikken. Vi tror på, at vi har den bedste teknologi. Nu kan vi bringe Vestas til en førerposition i landet, siger Clive Turton, der er leder af Vestas’ salgsenhed i Asia Pasific.

Mandag lancerede Vestas en opgradering af sin 2 MW-platform i form af de to vindmøller V112-2.0 og V120-2.0, som er tilpasset steder med svage vindforhold. Vestas pointerer netop, at de to møller er velegnede til det indiske marked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.691