23948sdkhjf

Nilfisk-ALTO overtager markedet efter Gerni

Gerni i Randers har ved årsskiftet standset produktionen af højtryksrensere, og nu træder Nilfisk-ALTO til. Dermed er forsyningen af reservedele, tilbehør og service sikret de næste ti år og vil fortsat blive leveret gennem de hidtidige forhandlere af Gerni’s produkter.
Nilfisk-ALTO sikrer forsyning af reservedele og tilbehør til Gerni højtryks-rensere de næste ti år og tilbyder forhandlerne samarbejde.

Den fremtidige service leveres af tyve servicemontører heraf seks tidligere medarbejdere fra virksomheden i Randers.

Foruden levering af reservedele og tilbehør tilbyder Nilfisk-ALTO de hidtidige Gerni-forhandlere et samarbejde, som mange allerede har sagt ja til.

Dermed får de i fremtiden adgang til markedets stærkeste og bredeste produktprogram inden for rengøringsmaskiner.

Der er tale om højtryksrensere og støv-/vådsugere til såvel privat som professionelt brug samt maskiner til rengøring af gulve.

Når det gælder støv-/vådsugere, er Nilfisk-ALTO allerede klart dominerende i landbruget, autobranchen, bygge- og anlæg og i industrien.

Som første trin i samarbejdet indgår et omfattende træningsprogram. Her vil de mange nye salgs- og servicemedarbejdere fra Gerni lære alle detaljer ved produkterne fra Nilfisk-ALTO.

Men også forhandlerne inviteres på et kursus, hvor de vil opnå den fornødne praktiske viden og lære at drage fordel af de nye salgsmuligheder, der også følger med forhandlingen af det fremtidige produktprogram.

Kilde: Nilfisk-ALTO - http://www.nilfisk-alto.dk

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062