23948sdkhjf

400 studerende bag om facaden hos syv Billund-virksomheder

Billund Erhvervsfremme og syv Billund-virksomheder afholder Tech Tour Studiedag 2017, - en virksomhedsdag for studerende og undervisere fra tekniske og produktionsorienterede uddannelser.

Tech Tour Studiedag er en udvidelse af virksomhedsarrangementet Tech Tour, som foregår den 27. april, hvor fire Billund-virksomheder holder åbent hus for erhvervsfolk.

Fredag den 28. april afholder Billund Erhvervsfremme og virksomhederne Davinci Development, HN Group, Stansomatic, Zebicon, Billund Aquakulturservice, Scandinavian Avionics og Lego-Koncernen således Tech Tour Studiedag.

Styrker relationer
Over 400 studerende har meldt deres ankomst til studiedagen, hvor de vil opleve højteknologi og avancerede produktionsfaciliteter på tæt hold og få inspiration til fremtidige karrieremuligheder

 - Vi har som virksomhed stort udbytte af at deltage i Tech Tour studiedagen, forklarer marketing manager Katja Ramsing fra Zebicon, der arbejder med 3D scanning og måleteknik.

- Vi får styrket relationerne til uddannelsesinstitutionerne, som resulterer i gæsteundervisning og lettere rekruttering af praktikanter og medarbejdere.

Stor begejstring for Tech Tour studiedag
Tech Tour studiedag har skabt stor begejstring hos uddannelsesinstitutionerne. Allerede i november tikkede de første tilmeldinger ind og med over 400 tilmeldte, er studiedagen nu fuldt booket. Efter studiedagen i 2015, fik arrangørerne mange positive tilbagemeldinger.

- Vi er ovenud tilfredse med arrangementet, det var flot tilrettelagt og alt klappede perfekt. De studerende har udtrykt begejstring over besøgene på virksomhederne – de var virkelig imponerede. Vi besøgte 5 virksomheder, så vi havde travlt, men det var passende med tid, fordi det var så godt planlagt, lød det fra VIA University College.

 Fra Erhvervsakademi Dania fortalte en underviser:

-Jeg har fået begejstrede tilbagemeldinger på arrangementet fra de studerende. Og vi er absolut interesserede i at deltage igen. De nævnte, at kombinationen af både at møde direktører, chefer og ansatte var meget givende.

Der er 428 tilmeldte til Tech Tour studiedag fra 8 forskellige uddannelsesinstitutioner. De studerende kommer primært fra uddannelserne: maskiningeniør, produktionsteknolog og maskinmester.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125