23948sdkhjf

Aarhus-virksomhed lander lokal kæmpeordre

80.000 plastikcontainere skal til sommer rulles ud til borgerne i Aarhus Kommune. Det er firmaet PWS, med dansk kontor i Aarhus N, der har vundet udbuddet, og arbejdet med at følge ordren til dørs er gået i gang.

Selve fremstillingen af de mange containere foregår på PWS’ fabrik, der ligger lidt nord for Berlin. Den proces er allerede godt i gang, så containerne kan blive leveret til borgerne fra uge 32.

På det danske kontor er man i mellemtiden gået i gang med de mere praktiske detaljer omkring samarbejdet med kommunen.

- Lige nu er vi ved at teste overførslen af data mellem os og kommunens system, fordi vi senere skal koble adressen elektronisk sammen med den container, vi sætter ved adressen. Vi er også i samarbejde med kommunen ved at udvikle de etiketter, der skal sidde på containerne, siger Kjeld Jensen, direktør i PWS.

Han uddyber, at hver container er udstyret med en kode, der matche hver spand med en konkret adresse. Ved leveringen, skal den kobling scannes, og data sendes til kommunen, så de hvad, der står hvor. Og den dataudveksling, er der ved at teste nu.

Kræver planlægning
Det er ikke første gang, PWS lever plastikcontainere i det omfang. I 2012 leverede de bl.a. 63.000 containere til Renosyd, og for bare et år siden havde de en stor ordre på 74.000 enheder.

- Det kræver altid disciplin og planlægning at levere ordre i den størrelse, selvom man har prøvet det før. Selvfølge er der opgaver, der går igen og erfaringer, man tager med sig fra gang til gang. Vi kender processen indenfor tidshorisonten, andelen af land- og byområder, og ved hvad det kræver af leveringen af containerne. Men derfor skal vi alligevel være skarpe hele vejen igennem, siger Kjeld Jensen.

Lokal leverandør
Og at Aarhus Kommune netop valgte PWS til kæmpeordren, er også et skulderklap, ifølge direktøren.

- Vi er selvfølgelig stolte og glade for at man vælger en lokal virksomhed, men samtidig må vi også konstatere fra deres evaluering, som er meget professionelt gennemført, at de har vægtet beholderkvalitet og kompetencerne til at udføre sådan en opgave, meget højt. Denne kompetente evaluering er vi naturligvis meget beærede over, og vi glæder os til at samarbejde med AffaldVarme Aarhus, slutter han.

De nye containere bliver kørt ud i Aarhus Kommune fra august 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.457