23948sdkhjf

Fem virksomheder skyder smart industri i gang

Fem ambitiøse virksomheder er netop udvalgt til at deltage i det første elitetræningsforløb for Scale-Up Denmark Smart Industry i Nupark i Holstebro.

Virksomhederne er Addifab, CeramicSpeed, Conpleks, Hydract og Techsave.

Fra starten er der søgt efter virksomheder, hvor ønsket om at tage det næste udviklings- og skaleringstrin er stort. Fælles for de fem udvalgte virksomheder er netop, at de er veletablerede, stærke og driver en virksomhed med x-faktor inden for Smart Industri. Koblingen af solide SMVer og Scale-Up skal give mulighed for ekstern sparring og friske øjne på eventuelle udfordringer.

- Sammen stiller vi skarpt på de vækstmuligheder, som virksomhederne hver især har, og hvordan vi udnytter dem med størst mulig gevinst. Gennem vores intense og individuelle forløb hjælper vi virksomhederne med at nå deres ambitiøse mål, fortæller Jan A. Nielsen, der er en af de tre coaches fra Nupark Management.

Artiklen fortsætter under boksen ....

Mød de fem virksomheder
• Addifab tilbyder industrialiseret 3D print, med fokus på reproducerbarhed, skalerbarhed og kost-effektivitet og har udviklet en fuld produktionsproces omkring 3D printeren.

• CeramicSpeed producerer keramiske kuglelejer til industri og sportsverdenen , der pga. materialet er både mere glatte, stærke og hårde end andre kuglelejer på markedet. CeramicSpeed A/S er nu på vej med at supplere leverance af lejer med digitale support muligheder gennem produktet OptimiZe, hvor man løbende kan overvåge lejer og giver anvisninger om optimal vedligehold og udskiftning.

• Conpleks udvikler avancerede løsninger inden for Software og Hardware, som bl.a. anvendes i avancerede mobile udendørs robotter til landbrug, sport og logistik samt velfærdsteknologi.

• Hydract har patenteret en vandhydraulisk aktuator til regulering af ventiler i den sanitære industri (mejerier, bryggerier og medico) som reducerer energiforbrug og udledning af CO2.

• Techsave har udviklet et advanceret fuldautomatisk procesudstyr til rensning og genetablering af væskeskadede computere, hvorved kassation minimeres til fordel for både forbrugere og forsikringselsskaber og ikke mindst miljøet.

Virksomhederne har allerede påbegyndt deres individuelt tilpassede forløb under ledelse af deres business coaches i Nupark, Jan A. Nielsen, Poul Søjberg og John Sohn. I de individuelle forløb vil der blive arbejdet på den enkelte virksomheds konkrete udfordringer og skaleringsmuligheder med henblik på vækst og jobskabelse.

Om et halvt års tid, når deres forløb er slut, har de hver modtaget cirka 200 timers individuel rådgivning og modtaget hjælp til forretningsudviklingen.

Valget af de fem virksomheder udelukker dog ikke andre fra at ansøge. Der søges fortsat virksomheder til kommende programmer. Der er plads til i alt 30 virksomheder over de næste tre år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095