23948sdkhjf

East Metal klar til store emner

Stålvirksomheden East Metal var med på overflademessen Scandinavian Coating for at finde kunder til de ny store male- og blæsefaciliteter i Nakskov.

Hvis man har noget at tilbyde, så er det bare med at vise det frem.

Det var baggrunden for, at stålvirksomheden East Metal var med på Scandinavian Coating i sidste uge. East Metal har netop taget tre nye haller i Nakskov i brug til maling, sandblæsning og metallisering.

Hallerne skal bruges til de store stålkonstruktioner, som East Metal konstruerer. Men der er plads i hallerne til kunder udefra.

- Vi kan tage rigtig store emner ind, og vi har stadig plads. Det vil vi gerne gøre opmærksom på, og derfor er vi her, siger Erik Gammelgaard, der er marketingschef hos East Metal.

Derfor handler messen i høj grad også om at styrke sit netværk.

- Vi vil også gerne være synlige overfor malerleverandørerne. De bliver ofte spurgt, om de kender nogen, der kan håndtere store emner, og så kan de henvise til os. Du kan sige, vi er ude for at være synlige, siger han.

Tre nye haller
De tre nye haller er på hver 600 kvadratmeter, og de indeholder manuelle malesystemer, som passer til de individuelle emner, der skal håndteres.

Emnernes forskellighed er også årsagen til, at East Metal ikke har automatiseret overfladebehandlingen.

- Vi skaber særkonstruktioner til installationsskibe i vindmølleindustrien og andre aktører i vindmøllesektoren, og der er gang i vores stålafdeling, og vi har en pæn tilstrømning af ordrer, siger Erik Gammelgaard.

East Metal har 50 ansatte i Nakskov, og derudover har East Metal tre fabrikker i Letland, der fungerer som underleverandører til Nakskov. I Letland er der i alt 700 ansatte

- Vi vinder på, at vi har en solid teknisk afdeling og derfor altid kan levere i høj kvalitet, og da vi kan producere i Letland, så er vi også konkurrencedygtige på prisen, siger kommunikationschefen fra East Metal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093