23948sdkhjf

DIS er Østjyllands bedste praktikvirksomhed

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS er netop blevet kåret som Østjyllands bedste praktikvirksomhed.

Kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2016 har netop fundet sted, og her blev DIS (Dansk IngeniørService) årets vinder. Det er Studenterhus Århus og Århus Kommune, der står bag kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed, hvor en jury bestående af blandt andre Jacob Bundsgaard, borgmester i Århus, og Anne Thorø Nielsen, direktør ved Studenterhus Århus, og repræsentanter fra østjyske virksomheder, skulle finde årets vinder.

- Den overordnede konkurrence mellem virksomhederne har været hård. Der har været mange kvalificerede ansøgere, så da vi skulle udvælge de bedste, var vi nødt til at tage dem, der lige havde noget ekstra, og som skilte sig ud, siger Anne Thorø Nielsen, direktør ved Studenterhus Århus.  

Som årets praktikvirksomhed i Østjylland hyldes DIS blandt andet for at favne bredt, og at deres praktikanter repræsenterer en bred faglighed, som bidrager til mangfoldighed og sammenhold i virksomheden.

- Vi har de sidste 10 år haft praktikanter, hvor fem til syv praktikanter hvert semester er tilknyttet DIS i Århus. Vi har en oplevelse af, at det giver rigtig stor værdi for os som virksomhed, samtidig med at vi også kan bidrage til deres faglige og personlige udvikling. Det er en stor motivation, at vi har mulighed for at være med til at klæde dygtige og fremtidige ingeniører på gennem udfordrende og tekniske projekter, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Et praktikophold hos DIS er en god indgangsvinkel til en fremtidig karriere i virksomheden, hvor de studerende efter praktikopholdet ofte fortsætter som studentermedhjælpere og efterfølgende får fastansættelser efter endt uddannelse.

- Min praktikperiode har været med til at danne grundlag for, hvor jeg er i dag. Allerede som praktikant havde jeg stor indflydelse på mine opgaver og fik ansvar på højde med mine øvrige kolleger. Det faglige niveau og fokus på den nyeste teknologi er i højsædet, og der er altid en sikkerhedsline i form af et solidt og stærkt fagligt bagland af kompetente kolleger. Jeg motiveres af at være en del af en ambitiøs virksomhed, hvor jeg kan sætte mit aftryk på fremtidens løsninger, siger Poul Overgaard Pedersen tidligere praktikant og studiemedhjælper og nu projektingeniør hos DIS.

DIS har et tæt samarbejde med ingeniørhøjskolerne og deltager blandt andet på jobmesser, tilbyder virksomhedsbesøg og engagerer sig i undervisningen på diverse studieretninger landet over.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078