23948sdkhjf

Ny ventil-leverandør ser dagens lys

Taiwanske Mars Valve har nu fået eget handelsselskab i Danmark.

I spidsen for Mars Valve Europe står Henrik Aarup Svendsen, der efterhånden har en lang historie i den danske ventilbranche med mere end 25 års erfaring. I 1999 startede han som selvstændig, men solgte firmaet i 2011, og efter fem år som administrerende direktør under de nye ejere besluttede Henrik Aarup Svendsen sig for at opsige sin stilling.

- Jeg havde ingen planer om mit fremtidige virke - og da en gammel drengedrøm dukkede op i tankerne, valgte jeg at forfølge drømmen om at løbe fra Los Angeles til New York, en distance på mere end 5.000 km, fortæller Henrik Aarup Svendsen.

- Efter mit løb tværs over USA vidste jeg egentlig ikke, hvad jeg skulle beskæftige mig med. Hvis jeg skulle tilbage i ventilbranchen, så var kriteriet, at jeg kunne komme til at forhandle Mars Valve, da fabrikatet igennem mange år har vist sit værd, og det viste sig, at det godt kunne lade sig gøre - og derfor har vi nu startet Mars Valve Europe, fortæller Henrik Aarup Svendsen, der ejer det nye selskab sammen med moderselskabet Mars Valve Co. Ltd.

Det nye hovedkontoret ligger i Vejle og inkluderer et stort lager samt værksted, som stadig er under opbygning, men Mars Valve Europe starter ikke på bar bund. Ventilproducenten har tidligere været repræsenteret på det danske marked via en forhandler.

- De har været repræsenteret på det danske marked gennem de sidste 15 år, og det er den meste solgte tredelte kuglehane i Danmark. Man ser mange gange, at producenter etablerer deres eget handelsselskab i de forskellige lande, der hvor det giver mening, og det gør det i Danmark, forklarer Henrik Aarup Svendsen.

- Vi består i dag af en komplet organisation med erfarne branchefolk på samtlige poster, klar til at betjene små, mellemstore samt de største industrivirksomheder, supplerer han.

Planen er at starte med et setup på 10-15 medarbejdere, men det er kun begyndelsen, og Mars Valve Europe satser på at ramme et bredt udsnit af danske industrivirksomheder.

- Vi har nogle innovative ideer, som vi vil bibringe markedet – enten i form af nye produkter eller nye detaljer. Vi vil ændre nogle ting på det danske ventilmarked for at gøre tingene smartere samt nemmere for kunden, så vi skaber nogle bedre løsninger, siger Henrik Aarup Svendsen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08