23948sdkhjf

Ny generation træder ind i Leoka

Den nordjyske specialist i tråd- og rørbearbejdning har fået to nye medejere.

Det drejer sig om Charlotte og Claus Thomsen, der har overtaget Ove Haubros ejerandel i Leoka.

- Ove har selv ønsket at træde ud og gå på efterløn fra sommeren 2017, forklarer administrerende direktør Leif Kristensen, og fortsætter:

- Jeg sidder stadig som administrerende direktør, og Charlotte går ind og tager noget af mit administrative arbejde inden for for eksempel ordrebehandling. Claus skal ind og have ansvar for kvalitet, nye modeller og så videre.

Charlotte Thomsen er uddannet lærer, mens Claus Thomsen er uddannet maskinarbejder og har været hos Grundfos i 23 år.

- Jeg har arbejdet både i folkeskolen og efterskoleverdenen. Det har selvfølgelig ikke ret meget med Leoka at gøre, men i og med at jeg er datter af Leif, har jeg været med på sidelinjen hele vejen, fortæller Charlotte Thomsen.

Der er dog ikke nogen planer for, hvornår den nye generation skal overtage hele styringen af virksomheden. Foreløbig bliver Leif Kristensen som medejer, ligesom Søren Møller Hansen også beholder sin andel. Leif Kristensen glæder sig dog over, at den nye generation nu er blevet en del af virksomheden.

- Der kommer jo lige pludselig nogle nye øjne på tingene, og friske øjne ser jo lidt bedre end vores gamle øjne, siger han med et smil.

Leoka er leverandør af metaldele til møbelindustrien, hvor det hovedsageligt er kontraktmarkedet, der leveres til. Og der er godt gang i den del at møbelindustrien for øjeblikket, beretter Leif Kristensen

- Vi er positive, og vi har lige haft det bedste år siden krisen satte ind, konstaterer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125