23948sdkhjf

Det sker: Billund-virksomheder inviterer til Tech Tour

Kom med til Tech Tour når fire virksomheder i Billund gentager succesen og holder åbent hus på samme dag.

Den 27. april åbnes dørene for tredje gang til en anderledes teknologimesse, hvor der vil være mulighed for at opleve det nyeste inden for udvikling, fremstilling, 3D-print og kvalitetskontrol.

Til Tech Tour inviterer værtsvirksomhederne Davinci Development, HN Group, Stansomatic og Zebicon de besøgende helt ind bag facaden.

Der er mulighed for at opleve en række forskellige aktiviteter fra konceptudvikling, 3D-konstruktion og simulering til avanceret værktøjsfremstilling og produktion af plastemner og standsede dele. Desuden kan de besøgende få indblik i fremstilling af 3D-printede prototyper og opleve, hvordan 3D-scanning udføres og anvendes.

Nye faciliteter, maskiner og teknologier
Siden Tech Tour 2015 har de fire Billund-virksomheder oprustet på forskellige områder.

Stansomatic, som modtog Billunds sociale virksomhedspris i 2016, har udvidet produktionen med en tilbygning på 800 kvadratmeter. Derudover har virksomheden integreret en ny robotcelle med lasersvejsning og et reel-to-reel båndvaskesystem i produktionen.

Modtager af Billund Erhvervsfremmeprisen 2016, HN Group, har også investeret i lasersvejseudstyr og har mandet op inden for både måleteknik og værktøjsfremstilling.

Zebicon har fået nyt måleudstyr til sit målelaboratorium, heriblandt den fuldautomatiske 3D-scanner Atos ScanBox 6130.

Imens er Davinci Development blevet færdig med sit nye renrum, som bruges til 3D-print i forbindelse med udvikling og produktion af blandt andet medicinsk udstyr.

Alt i alt er der meget nyt at se til det kommende Tech Tour-arrangement og langt mere end fire grunde til at lægge vejen forbi Billund den 27. april.

Tilmelding til Tech Tour kan ske på www.techtour-billund.dk. Arrangementet foregår fra 9-16, og der er fri entré og forplejning. Der er mulighed for at komme på det tidspunkt, som passer bedst, og der kører shuttlebus mellem virksomhederne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078