23948sdkhjf

Ny direktør for Lego Fonden

John Goodwin har været i Lego-koncernen siden september 2012 som chief financial officer, hvor han også har haft ansvaret for Business Enabling-området, der inkluderer IT, Legal, Procurement, Business Services, CSR og Corporate Affairs.


Thomas Kirk Kristiansen, formand for Lego Fondens bestyrelse, siger om udnævnelsen:

- Jeg er meget glad for, at vi har John med os som ny administrerende direktør for Lego Fonden. John har en dyb indsigt i Lego brandet, vores værdier og organisationskultur. Han er en stærk leder, som sætter en klar retning og ved, hvordan han skal engagere medarbejdere og partnere i vores mission "at inspirere og udvikle dem, der skal bygge morgendagen".

I november 2016 meddelte John, at det var hans intention at forlade Lego-koncernen i juni 2017 for at forfølge det næste punkt i hans karriere, primært inden for velgørenhedsarbejde. I mellemtiden besluttede Hanne Rasmussen tidligere i år at stoppe som administrerende direktør for Lego Fonden. Herefter indledte bestyrelsen og John Goodwin en dialog om muligheden for et samarbejde, og det blev klart for begge parter, at der var et match. Thomas Kirk Kristiansen:

- Lego Fonden vokser. I løbet af de seneste fem år er de samlede aktiviteter i fonden mere end firdoblet. Vores ambition og ønske om at engagere mange flere børn, forældre, lærere og politikere globalt i læring gennem leg er vokset tilsvarende, og det arbejde Lego Fonden gør er meget vigtigt for mig personligt, for min familie og for den fælles mission vi har på tværs af vores familieselskaber – Lego-koncernen, Lego Fonden, Lego Education og Kirkbi. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med John. Jeg er sikker på, at han er den rigtige person til at tage Lego Fonden til det næste niveau på vores rejse, siger Thomas Kirk Kristiansen.


John Goodwin siger i en kommentar til hans nye stilling:

- Jeg er både ydmyg og spændt over at blive valgt som Lego Fondens administrerende direktør. Jeg har en stærk passion for Lego-brandet, Kirk Kristiansen familiens mission og for at skabe en langvarig forandring i andre menneskers liv gennem social påvirkning. Formålet med Lego Fonden – at forandre holdninger og adfærd omkring vigtigheden af leg i børns udvikling og læring – er noget jeg er dybt passioneret omkring, og jeg kan ikke vente med at fortsætte arbejdet sammen med organisationen og partnere.

Læs mere om: Lego
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094