23948sdkhjf

Bureau Veritas åbner nordjysk kontor

På det nordjyske marked opleves der, ligesom andre steder i Danmark, en stigende grad af krav til kontrol og dokumentation af virksomheders produkter og processer.

Det har skabt efterspørgsel efter de services, Bureau Veritas tilbyder, og derfor dannet grundlag for etableringen af et nyt kontor i Kattegat Siloen i Frederikshavn, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Med etableringen af kontoret i Frederikshavn dækker Bureau Veritas samtlige danske regioner og har i højere grad mulighed for at tilgodese de nordjyske kunder i samme grad som kunder i resten af landet. Jacob Færgemand, country chief executive hos Bureau Veritas Danmark, udtaler

- Vi ønsker at skabe størst mulig værdi blandt alle vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at være geografisk til stede på hele markedet, således vi kan yde optimal service over for vores kunder. Med placeringen i Frederikshavn muliggør det, at vi også kan tilbyde vores nordjyske kunder lokale netværk, kurser og seminarer. Derudover vil vi gerne bidrage til at styrke de lokale virksomheders muligheder for øget vækst. Dette kan netop realiseres ved hjælp af den lokale forankring i form af tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, offentlige institutioner og erhvervsfremmesystemet.

Tilknyttet til det nye kontor er customer relation consultant Ejvind Vinde. Han har til opgave at varetage det nordjyske marked i forhold til certificering, netværk, kurser, industriopgaver med videre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063