23948sdkhjf

Alumeco og KME Danmark skaber ny kobber- og messinggrossist

Metalcenter Danmark A/S er skabt i samarbejde mellem den fynske aluminiumgrossist Alumeco og KME Danmark.
Metalcenter Danmark er udsprunget af et partnerskab mellem Alumeco og KME Danmark, som er del af den multinationale KME-koncern. Med en af verdens førende producenter af kobber- og messinglegeringer i ryggen har Metalcenter Danmark et godt produktkendskab og stor kompetence indenfor standardprodukter og specialiteter. Den anden partner, Alumeco, som er Skandinaviens største aluminiumgrossist, bidrager med viden om det skandinaviske grossistmarked og effektive logistikløsninger gennem alle købets faser.

- Det handler om synergi - ganske enkelt. Vi ser et meget stort potentiale på det her marked. Med det nye selskab kan vi tilføre hinanden stærke og optimale værdier og ikke mindst en perfekt logistik, hvor vores kunder sættes i fokus, fortæller Peter Agerled, der er direktør i Metalcenter Danmark.

- Metalcenter Danmark er et yderst interessant samarbejde for Alumeco. Her kan vi få optimal glæde af vores mange kompetencer fra aluminiummarkedet, som for eksempel et stort sortiment, professionel rådgivning og levering til tiden. På det nye marked bruger vi de samme dyder, som Alumeco er kendt for, fortæller Jan Berthel, salgsdirektør hos Alumeco.

Metalcenter Danmark har hovedsæde i Odense med datterselskaber i Sverige og Finland. Virksomhedens mål er at blive Skandinaviens foretrukne kobber- og messingleverandør. Det mål skal opfyldes ved at tilbyde kunderne et bredt og omfattende lagerprogram, gode servicefaciliteter og effektiv logistikløsninger.

Kilde: Alumeco - http://www.alumeco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093