23948sdkhjf

Rekordstor tilslutning til Plastråvaredagen 2017

Rigtig mange plast-interesserede havde 9. marts taget turen til Syddansk Universitet i Odense for at deltage i Plastråvaredagen 2017.

Faktisk var der tale om et rekordhøjt antal deltagere, anslår arrangørerne fra brancheorganisationen, og det glæder arrangementets tovholder.  

- Vi er rigtig godt tilfredse med, at vi med Plastråvaredagen kan tiltrække så mange studerende og professionelle fra industrien, så de kan de kan møde hinanden omkring en fælles interesse for plastmaterialerne og deres mange muligheder, siger Rasmus Garusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien. 

Faktisk var tilslutningen til de mange oplæg så stor, at flere tilhører måtte tage plads på gulvet eller langs væggen for at kunne være med på en lytter i universitetets store auditorium. Men pointen er netop at tiltrække så mange som muligt ved at brede emnet ud til alle, der kunne have en interesse indenfor feltet, lyder det fra Plastindustrien. 

- Vi forsøger at gøre Plastråvaredagen uformel, så netværkselementet rigtig kan trives. For eksempel ved at flytte arrangementet ud på uddannelsesinstitutionerne og lade minimessen være meget demokratisk, så alle udstillere – uanset størrelse – har et bord til at præsentere, hvad det drejer sig om: avancerede materialer og deres spændende anvendelsescases, siger Rasmus Grusgaard.

Du kan se billeder fra arragementer øverst i artiklen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313