23948sdkhjf

Nyt om navne: Fibercon styrker organisationen

I takt med at den igangsatte turnaround i Fibercon går fra at have gennemført massive tiltag med oprydning, reparation og systematisering, rettes fokus nu på optimering, effektivisering og styring.

For at opgradere organisationens kompetencer har Fibercon ansat Bo Hjort Christensen som ny logistik- og indkøbschef. Administrerende direktør Morten Ziwes siger:

- Bo kommer til os med en solid baggrund fra danske, mellemstore industrivirksomheder, hvor han har haft ansvaret for indkøb, sourcing, lagre og logistik. Vi har en stor opgave indenfor lagerstyring, logistik, stamdata og registrering af tid og materialer, som Bo skal være med til at løfte for os, da vi skal have 100 procent styr på vores produktionsgrundlag, materiale og tidsforbrug.

- Vi er en løntung ordreproducerende virksomhed, så der skal vi have helt styr på alle tallene, for at kunne bevare konkurrenceevnen på det europæiske marked. Det er nødvendigt med en dedikeret professionel og erfaren ressource, hvilket vi har fundet i Bo. Vi er glade for, at Bo har accepteret udfordringen og vil være med til at vende Fibercon til en profitabel forretning, fortsætter han.

Bo Hjort Christensen har senest været logistikchef i Cubic Modulsystem og har tidligere haft ansættelser ved Hagens Fjedre, GPV og PM Energi. Han er handelsuddannet og yderligere merkonom i regnskab og ledelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408