23948sdkhjf

VTM 2017: Alle gode gange tre

Belki har været med på alle tre udgaver af VTM – messen er et vigtigt udstillingsvindue i Danmark.

Selvom hovedparten af Belkis produktion ryger ud af Danmark, er der stadig et hjemmemarked at forsvare.

- Sidste år havde vi et godt år på det danske marked. Der fik vi solgt to-tre centralanlæg, og sådan nogle klumper betyder meget i et marked, der ikke er ret stort, fortæller administrerende direktør hos Belki, Ivan Skjellerup.

Rødkærsbro-virksomheden producerer anlæg til separering og filtrering af væsker. Netop de anlæg er nært knyttet til de mange produktionsmaskiner der udstilles på VTM.

- Alle dem der bruger køle/smørevæsker er potentielle kunder for os, fastslår Ivan Skjellerup, der dog ikke har de store forventninger om, at messen ender ud i konkrete salg.

- Det, det drejer sig om for os er, at der kommer nogle kunder med nogle konkrete projekter, og dem er der langt imellem, men der er trods alt lidt. De sidste fem år har vi ikke haft en sælger på det danske marked, fordi vi har bedømt, at der ikke har været kunder, forklarer Ivan Skjellerup.

Alligevel er det et must for Belki at være med på VTM, da det er den eneste dedikerede maskinmesse i Danmark.

- Der kommer beslutningstagere på messen, men der er også dem, der betjener maskinerne, som skal hjem bagefter og forelægge, hvad de har set, slår Ivan Skjellerup fast.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111