23948sdkhjf

Forsøgte forgæves at svindle E. Aabo Andersen A/S

Den fynske virksomhed har været offer for et udspekuleret svindelnummer.

I vinterferien modtog E. Aabo Andersens bank, Sydbank, to breve skrevet på virksomhedens brevpapir. Det ene anmodede om at overføre 12.000 euro til E. Aabo Andersens egen bankkonto i Flensborg og det andet om at overføre 39.952 euro til Siam Commercial Bank i Bangkok. Det skriver Fyens.dk.

- De er skrevet på vores eget brevpapir, og så er de skrevet under med kuglepen. Det ligner ikke helt min underskrift, men den er derhenad, siger ejer Claus Aabo Andersen.

Udover ham selv var brevene også underskrevet af selskabets bestyrelsesformand, der dog i denne anledning havde fået titel af økonomidirektør. Begge breve var afsendt fra Frankrig.

Hos Sydbank i Svendborg ringede alarmklokkerne dog. Afdelingsdirektør Christian Ulrich fortæller, at man ofte ser forsøg på svindel omkring ferierne, men at de som regel ikke er så raffinerede som dette. Oftest er der tale om henvendelser på mail på et gebrokkent dansk.

Originalartikel: http://www.fyens.dk/svendborg/Ualmindeligt-udspekuleret-Direktoer-advarer-mod-kreative-svindlere/artikel/3126134

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079