23948sdkhjf

Lemvigh-Müller køber handelsvirksomhed

Stål- og teknikgrossisten vil styrke sin position på gør-det-selv-markedet.

Lemvigh-Müller har købt alle aktier i handelsvirksomheden G. Funder, der blandt andet sælger koste, pensler, reb, malergrej, søm og skruer.

Det sker ud fra et ønske om at udbygge aktiviteterne i forhold til detailhandlen og gør-det-selv-markedet, som ifølge administrerende direktør Morten Trolle er ”et strategisk vigtigt og spændende vækstområde”.

- Lemvigh-Müller står i dag stærkt i forhold til industrien, byggebranchen og installationsbranchen og med opkøbet af G. Funder styrker vi nu også vores position som leverandør til byggemarkeder og detailhandlen, hvor G. Funder har oplevet stærk vækst de senere år. Vi har en forventning om, at det er et marked, som kan blive et betydende forretningsområde for Lemvigh-Müller-koncernen, siger Morten Trolle i en pressemeddelelse.

G. Funder var oprindelig rebslageri og børstefabrik – og leverede blandt andet den kost, som viceværten Meyer svingede i "Huset på Christianshavn" i 1970’erne.

Der er dog meget andet end koste og reb på hylderne hos G. Funder i dag – og netop produktsortimentet har været afgørende for opkøbet, som ifølge Morten Trolle er et perfekt match til Lemvigh-Müllers eksisterende sortiment.

G. Funder fortsætter som et selvstændigt firma i Lemvigh-Müller-koncernen, og virksomheden beholder de 16 medarbejdere samt adressen i Ølsted.

- Men der vil naturligvis blive lagt en fælles strategi for de to virksomheder, fortæller Morten Trolle og oplyser, at Lemvigh-Müller også fortsætter det strategiske samarbejde med sælgeren SAM-koncernen, der er en veletableret sourcing-virksomhed:

- Det betyder, at vi får adgang til et stærkt og agilt indkøbsnetværk i Europa og Fjernøsten. Samtidig indebærer det også, at SAM Partners ejer, Michael Duus, fortsat vil sidde i G. Funders bestyrelse, siger Morten Trolle.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094