23948sdkhjf

AVN Hydraulik køber op

Brøndby-virksomheden styrker sine serviceaktiviteter.

Det sker med overtagelsen af ”Hydropowers” serviceaktiviteter fra PMC Hydraulics med virkning fra 1. april. Aktiviteterne videreføres under navnet AVN Hydropower og vil være en del af AVN Gruppen, oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

”Hydropower”, som selskabet fra Esbjerg hed indtil for nogle år siden, har eksisteret siden 1974. I 2005 solgte den daværende ejer Hydra Grene selskabet til PMC Group, og de seneste år har selskabet været lagt sammen med PMC Hydraulics i Ballerup.

”Hydropower” har stor erfaring og ekspertise i renovering og test af hydraulikpumper og hydraulikmotorer, ligesom de er Danfoss servicecenter. Ligeledes rådes over et stort slangeværksted. Udover hydraulikservice og reparation tilbyder ”Hydropower” også et bredt program af hydraulisk redningsværktøj.

PMC Hydraulics vil fremover fortsat fokusere på skræddersyede hydraulikløsninger samt distribution af hydrauliske komponenter til OEM-kunder og slutbrugere. PMC vil have afdelinger i Ballerup og i nærområdet omkring Esbjerg.

- Jeg er meget tilfreds med, at vore medarbejdere i Esbjerg nu kommer til at få en dedikeret familie som ejer, med fokus på at udvikle servicevirksomheden. Salget af ovennævnte aktiviteter vil betyde en yderligere fokusering for os i Danmark på at tilbyde vores kunder specialiserede kompetencer inden for udvikling, design og produktion af kundetilpassede hydrauliksystemer, blokløsninger, mobile hydrauliske transmissioner og komponenter inden for energi, industri, mobil og marine, siger CEO for PMC Hydraulics Group, Mikael Lundgren.

AVN Hydraulik er i forvejen en erfaren system- og servicevirksomhed inden for hydraulik, som sammen med datterselskabet BB Hydraulik Service og nu AVN Hydropower vil råde over mere end 20 servicebiler og afdelinger i Brøndby, Odense, Esbjerg, Aalborg og Silkeborg.

- Vi er rigtig glade for vores nye kolleger og vil kalde afdelingen i Esbjerg for AVN Hydropower, idet ”Hydropower” er et godt og velkendt brand inden for hydraulikbranchen, og medarbejderne har altid været kendt for deres høje kompetencer, siger CEO for AVN Hydraulik, Michael Lindberg.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at få ”Hydropower” ind i ”familien”. De har et højt fagligt niveau og den rigtige ånd ligesom resten af AVN Gruppen, nemlig at vi er til for kunderne, og kundeservice og kvalitet er nøgleordene, supplerer koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094