23948sdkhjf

Det sker: VTM konference - Right First Time

Automatisering og digitalisering er forudsætning for fremtidens produktion. Men hvordan kommer man i gang?

Mød de virksomheder der allerede er godt i gang med at sætte retningen for morgendagens produktion i Danmark. Du vil få helt konkrete bud på, hvordan du kan komme i gang med automatisering og digitalisering og måske ovenikøbet med en økonomisk håndsrækning.

Vi er ikke længere i tvivl om, hvad der skal til for, at produktionsvirksomheder i Danmark overlever i fremtiden. Digitalisering og automatisering er nogle af de buzzwords, vi hele tiden hører, og det er der ganske mange grunde til. Automation og robotter er en vigtig forudsætning for at fastholde og skabe nye arbejdspladser samt være med til, at produktion trækkes tilbage til Danmark.  

Vi skal høre tre forskellige historier fra tre vidt forskellige virksomheder. Fælles er dog, at de alle har gjort en kæmpe forskel, når det kommer til at have fokus på enten Digital Manufacturing, 3D Print, Internet of Things, automatisering, brugen af Machine Learning og Big Data.

Dagens program
09.00–09.30: Registrering og morgenkaffe

09.30–09.50: Hvorfor har vi behov for en digital transformation? ved Christian Hannibal, fagleder, DI Digital: De digitale ”toner” høres i dag alle steder, og nogle kan lide det, de hører og andre ikke. Christian Hannibal leder af DI’s Digitale indsats fortæller om, hvorfor vi skal digitalisere, og hvad vi kan opnå ved at komme i gang.

09.50–10.30 Digital Fremstilling – Multicut ved Lars Hjul, teknisk direktør i Multicut & Henrik Iversen, Ipes: For en underleverandør er det ultimative at levere det, kunden ønsker rigtigt første gang. Men for mange er det kun en drøm. Lars Hjul fra Multicut gør sammen med samarbejdspartnere dette til virkelighed ved at se mulighederne inden for digital fremstilling og gøre dem til virkelighed. Kom og hør om deres rejse.

10.30–10.50: Pause med forfriskning

10.50–11.30: Machine Learning og data i produktionen – Jernstøberiet, Tasso ved Kristian Bundgaard Pedersen, managing director, Tasso: Det kan næppe blive mere traditionelt. Dette tænker de fleste, når vi siger Jernstøberiet Tasso i Odense, men her ophører al traditionel tænkning. Tasso har inden for de seneste par år flyttet sig fra at være traditionel til at sætte nye standarder for produktion ved at udnytte digitaliseringens muligheder. Oplev dem fortælle om, hvordan de begyndte, og hvordan de ser mulighederne for at anvende data til på sigt at forudsige udfaldet af deres processer.

11.30–12.10: Iværksætter i en digital tid – Shade ved Bo Puggaard Hansen, Founder af Shade: Ikke mange tør tage springet og starte ny virksomhed, men Shade har gjort det og vil levere en ny form for lys gennem deres ”Orb”. For Shade er digitalisering ikke noget, de forholder sig til, men blot et værktøj, de anvender i udvikling af deres produkter og forretningsmodel. Kom og få mulighed for at høre Shade fortælle om, hvordan de vil give os bedre lys. Shade var med i dette års Tech Challenge finale.

12.10–12.30: Kom i gang med avanceret produktion og digitalisering – Erhvervspartnerskabet ved Henrik Skou Petersen, Væksthusene: Det er ofte svært at gennemskue, hvad og hvordan man kan få hjælp til at komme i gang med projekter, der blandt andet indeholder discipliner inden for digitalisering og automatisering. Men frygt ikke – nu er der en mulighed, der allerede har hjulpet 50 virksomheder med at komme i gang. Hør Henrik Skou Petersen fra Væksthusene fortælle om, hvordan du får mulighed for at blive en af de næste virksomheder der får tildelt penge.

Arrangementet finder sted torsdag den 2. marts på VTM 2017.

Tilmelding på VTM’s hjemmeside.

Artiklen er en del af temaet VTM 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085