23948sdkhjf

Solid pipeline betyder massehyringer i Aalborg-virksomhed

I september måned kunne administrerende direktør hos Aalborg Energie Technik, Hans Erik Askou, tælle 129 medarbejdere – det var 29 flere end ved årsskiftet.

Nu her vel inde i 2017 er medarbejder-antallet vokset yderligere.

- Vi har ansat mange hen over efteråret. Vi er 150 ansatte nu, og det er overvejende ingeniører, maskinmestre, maskinteknikere og tekniske designere, vi har ansat, fortæller Tina Thorgård, HR chef hos Aalborg Energie Technik.

Langt størstedelen af de ansatte skal sidde på kontoret i Aalborg, mens nogle af maskinmestrene skal sendes rundt på de bygge-sites, virksomheden har rundt omkring i Europa.

Stor efterspørgsel
Aalborg Energi Technik oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på sine biomassefyrede kraft- og kraftvarmeværker.

Alene i 2016 har virksomheden landet tre betydelige ordrer på biomasse-fyrede kraftvarmeværker: Et 42 MW /12 MWe kraftvarmeværk til JG Pears Power Limited i England; et 125 MW/40 MWe anlæg i Tilbury nær London samt kraftvarmeanlægget Cogéneration Biomasse de Novillars på 63MW/20MWe, der skal opføres ved papirfabrikken Gemdoubs i Doubs i regionen Bourgogne-Franche-Comté. 

- Vi vil meget snart offentliggøre endnu en stor ordre, og vi har en meget solid pipeline, hvilket har medført ansættelsen af det store antal medarbejdere, fortæller Ann Bouisset til Metal Supplys søstermedie Energy Supply.

Er ved at være dækket ind
Aalborg Energie Technik har tidligere haft et samarbejde med Aalborg Engineering om udlån af medarbejdere i de stille perioder. Den mulighed er ikke længere til stede efter Aalborg Engineerings konkurs tidligere på året.

AET har dog ansat nogle af de tidligere medarbejdere fra Aalborg Engineering. Nogle i løbet af efteråret og resten efter konkursen, fortæller Tina Thorgård, og uddyber:

- Vi har i øjeblikket ingen opslåede stillinger, men er altid interesserede i henvendelser fra ingeniører med relevant baggrund. Det næste vi nok kommer til at mangle, er medarbejdere til vores serviceafdeling.

Selvom AET ikke akut mangler medarbejdere, så opfordrer Tina Thorgård alligevel til, at personer med den rette profil sender en uopfordret ansøgning, hvis man ønsker at arbejde med biomassefyrede kraftværker. Ellers kan man møde virksomheden på Karrieremessen i Gigantium i Aalborg den 7. marts 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094