23948sdkhjf

Det sker: Back stage hos Siemens Wind Power

Automatisering og digitalisering af processer og produkter er i dag afgørende for at fastholde konkurrencekraften.

Nu inviterer Industrisamarbejdet med back stage hos Siemens Wind Power i Aalborg torsdag den 9. februar, hvor du kommer med helt ind i maskinrummet og ser, hvad der rører sig der. Det er gratis og alle er velkomne.

På dagen giver Siemens Wind Power et indblik i, hvordan de arbejder med udvikling af deres processer i forbindelse med fremstillingen af vinger til vindmøller. Dernæst fokuseres på, hvordan man i industrien arbejder med automatisering, der kræver en større grad af fleksibilitet af løsningerne.

Arrangementet henvender sig til produktfremstillere eller underleverandører, der gerne vil have ny inspiration, og som især er nysgerrige på, hvad der sker back stage hos Siemens Wind Power.

Program:
13.00–13.10: Velkommen ved konsulent Mark Fisker, Industrisamarbejdet

13.10–13.40: Digitale fabrikker - hvad kan vi opnå ved at gøre brug af data fra processerne? ved partner Finn Hunneche, Blackbird.
Det har aldrig kunnet betale sig at gøre det simple komplekst. Derfor gør Blackbird det nemt at forstå. Sådan kommer du i gang. Hvordan fanger, gemmer og anvender I jeres data på den bedste måde.

13.40–14.10: Siemens Wind Power effektiviserer løbende processer ved Siemens Wind Power
Hør om og oplev, hvordan man i dag fremstiller vinger til vindmøller, og hvad vi kan forvente fremadrettet.

14.10–15.10: Fabriksrundtur - kom med back stage og helt ind i maskinrummet hos Siemens

15.10–15.20: Kaffe og tid til at tale med hinanden

15.20–16.00: Automatisering der imponerer ved administrerende direktør Kim Poulsen, KP Automation
Få indblik i hvordan udviklingen inden for automatisering går. Processer og produkter, der traditionelt er meget manuelle og svære at håndtere, stiller store krav til fleksibiliteten. Her har KP Automation lagt sig foran i feltet og sigter højt.

16.00–16.40: Six Theta sætter nye grænser inden for konstruktion og design ved chief engineer Martin Bue Bertelsen, Valcon Design
I konstruktions- og designfasen er det nu muligt ved hjælp af Six Theta-metoden at evaluere en konstruktion objektivt og forenkle det, inden det går i produktion. På den måde kan man reducere kostprisen med 30 procent og halvere udviklingstiden.

16.40–17.00: Kom i gang med avanceret produktionsteknologi gennem Erhvervspartnerskabet ved konsulent Mark Fisker, Industrisamarbejdet
Man kan gennem Erhvervspartnerskabet søge om tilskud til at komme i gang med egne digitaliserings- eller automationsprojekter. Hør mere om, hvad man kan søge tilskud til, og hvordan man gør det.

17.00–17.30: Sandwich og en lejlighed til at møde de andre deltagere

Tid og sted: Torsdag den 9. februar kl. 13.00-17.30 hos Siemens Wind Power, Assensvej 11, 9220 Aalborg Ø.

Tilmelding på Industrisamarbejdets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078