23948sdkhjf

Give Stålspær får et svensk gennembrud

100 tons stålkonstruktioner skal leveres til byggeprojekt ved Stockholm.

Hidtil har Give Stålspær primært leveret til projekter i Sydsverige og Gøteborg-området, og derfor er det lidt af en milepæl for virksomhedens eksport til Sverige, at det nu er lykkedes at lande en stor ordre i Stockholm.

Gennem en svensk kunde leverer Give Stålspær 100 tons stålkonstruktioner til et større erhvervsbyggeri nær den svenske hovedstad. 

- Vi har længe gået og luret på Stockholm, men først nu fået mulighed for et gennembrud i området. Stockholm er som København særlig aktiv inden for nybyggeri og derfor et vigtigt geografisk område for videreudvikling af vores eksport til Sverige, siger medejer Teil Bechmann og peger på, at der i Stockholm planlægges investeringer i byggeri og infrastruktur for op mod 100 mia. euro frem mod 2021.

Give Stålspær har gennem strategiske partnerskaber formået at opbygge en forretning i Sverige, der kan understøtte virksomhedens målsætning om at være en foretrukken producent af stålkonstruktioner i Nordeuropa.

Med eksport til både Tyskland, Sverige, Island og Færøerne er målet inden for rækkevidde, mener Teil Bechmann.

Give Stålspær formåede sidste år at øge sin omsætning med mere end en femtedel, og for at sætte yderligere skub på udviklingen valgte bestyrelsen i slutningen af 2016 at igangsætte rekrutteringen af en ny CEO.

Planen er, at de to ejerledere, Torben Larsen og Teil Bechmann, fortsætter i ledelsen, men fremover med specialiseret fokus på deres respektive kerneområder – henholdsvis salg og produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078