23948sdkhjf

Elmia-messer udvider med plast

Svenske Elmia udvider med et nyt messeområde, Elmia Polymer, i 2018.

Den svenske messearrangør Elmia udvider sin industriklynge til fem områder: Automation, værktøjsmaskiner, svejs, plade og så altså polymer.

- Vi arbejder løbende med at udvikle vores messer sammen med branchen, for at kunne være en solid base for fremtidens industri. Med vores bredde kan vi nu tilbyde vores besøgende nogle fantastiske forudsætninger for synergieffekter, siger Tanja Lundberg, projektleder hos Elmia.

Både store virksomheder og brancheforeninger bakker op om initiativet.

- Det bliver en komplet messe for vores kunder. At kombinere plast med pladebearbejdning er meget aktuelt. Derfor bliver det meget interessant, når alle aktørerne er samlet på ét sted, siger Christian Hiljemark, administrerende direktør i Battenfeld, og han bakkes op af Joakim Rosenqvist, salgschef for robotter og applikationer i ABB.

- Elmia Automation 2016 var en god satsning med flere områder samlet under et tag. Derfor ser vi også meget positivt på, at Elmia Polymer tilføjes. ABB's områder passer fint indenfor samtlige områder, så vi ser frem mod 2018, så vi kan mødes igen, siger Joakim Rosenqvist. 

De fem messer afholdes samtidig i Jönköping i maj 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078