23948sdkhjf

Frisk kapital til Expanite

Virksomhedens eksisterende investorer skyder ekstra millioner i Hillerød-virksomheden.

Expanite, der leverer løsninger til overfladehærdning af rustfri stål og titanium, har netop afsluttet en kapitaludvidelse på 10 mio. kr. med selskabets eksisterende belgiske investor Finindus som primus motor.

Virksomheden er i dag repræsenteret med egne produktionsfaciliteter i Danmark, USA og senest Tyskland – hvortil kunder fra hele verden sender deres komponenter, og derudover har Expanite indgået en række licensaftaler, hvor kunder har mulighed for at benytte Expanites teknologi lokalt.

- Vi har allerede vist, at Expanite har teknologien, faciliteterne og organisationen til at vinde markante markedsandele i Norden, Tyskland og USA; og med kapitaludvidelsen i ryggen skal vi udvide vores tilstedeværelse på de eksisterende markeder – og selvfølgelig tilføje nye. Vi skal sikre grundlaget for fremtidig ekspansion i vores nuværende produktionsfaciliteter og udvide antallet af licenskunder, udtaler Thomas Abel Sandholdt, CEO hos Expanite.

For Finindus, som delvist er ejet af en af verdens største stålleverandører ArcelorMittal, er den fortsatte investering i Expanite fuldstændig i tråd med deres investeringsstrategi.

- Vi søger konstant efter innovative virksomheder inden for materialer og materialeforarbejdning til forskellige relevante industrier. Expanites overfladeteknologi i sig selv er banebrydende, og med et stærkt team og en innovativ forretningsmodel er Expanite et perfekt match til Finindus. Expanite har allerede nu succes, og vi er overbeviste om, at der er basis for fortsat markant vækst og fremgang, siger Hans Maenhout, investment director hos Finindus. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094