23948sdkhjf

Ny direktør hos Bürkert-Contromatic i Danmark

Jens Brammer er ny mand i spidsen for automationsvirksomhedens danske selskab.

Bürkert har ansat Jens Brammer som administrerende direktør i Bürkert-Contromatic A/S med ansvar for den løbende implementering af Bürkerts globale strategi og vision i det danske salgsselskab, og udvikling af forretningen med fokus på kundetilfredshed og vækst.

Jens Brammer er 47 år og har arbejdet med salg og industriel automation i mere end 25 år, senest i en stilling som markedschef.

- Jeg er utrolig stolt af at få muligheden for at arbejde sammen med et så stærkt og kompetent team, siger Jens Brammer.

- Vi er på en spændende rejse ind i den fjerde industrielle revolution, hvor innovation er altafgørende, og hvor kun fantasien sætter grænserne. Som en af de markedsledende aktører er Bürkert klar med rådgivning og udvikling af tilpassede, individuelle løsninger fra vores lokale systemhus til de danske kunder, fortsætter han.

- I kombination med det brede og stærke produktprogram, og den kendte tyske kvalitet udviklet til et globalt marked, kan vi give vores danske kunder en samarbejdspartner, der kan og vil gøre en forskel, slutter Jens Brammer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329