23948sdkhjf

Overflademesse fokuserer på automation

Scandinavian Coating i Øksnehallen stiller skarpt på automation og funktionelle overflader. 50 udstillere er allerede klar.

50 udstillere er indtil videre med på overflademessen Scandinavian Coating, som rammer Øksnehallen i København den 15.-16. marts næste år.

I alt er det plads til 70 udstillere, og de resterende pladser er fortsat til salg, oplyser BraMässor Sverige, som arrangerer messen.

Sidste år besøgte gæster fra mere end 15 lande overflademessen, som har udviklet et stærkt konferenceprogram for at tiltrække både udstillere og gæster.

Konferenceprogrammet kommer til at stille skarpt på automatisering og funktionelle overflader, lyder det fra BraMässer, som også lægger op til, at udstillerne får mulighed for præsentationer på scenen under årets messe.

Det præcise konferencekatalog er endnu ikke helt på plads, og derfor er selve programpunkterne ikke offentliggjort endnu.

Scandinavian Coating er Nordens førende messe for overfladebehandling, og i 2015 fandt den sted hos Svenska Mässan i Göteborg. Messen blev afholdt for første gang i 2011, og det var ligeledes i Danmark.

Konferencens hovedtemaer i 2017 er funktionel overfladebehandling, automation, korrosion og introduktion til overfladebehandling. Det er områder, som ifølge arrangørerne lokker både overfladebehandlere, konstruktører, teknikere, indkøbere og beslutningstagere til.

I samarbejde med messen arrangeres også en meget populær branchefest, som foregår uden for messehallen. I København holdes branchefesten på Carlsberg-bryggeri.

Scandinavian Coating arrangeres af MAB - Maleudstyrs- og Anlægsleverandørernes brancheforening, SPF - Svensk Pulverlackteknisk Förening og NPLF - Norsk Pulverlakkteknisk Forening sammen med messearrangøren BraMässor Sverige AB.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.289