23948sdkhjf

Ny Boeing-ordre til Multicut

Vildbjerg-virksomheden skal lave dele til Apache-helikoptere.

Boeing har indgået en treårig kontrakt til en værdi af 12,5 mio. kr. med Multicut på levering af dele til AH-64 Apache-helikopteren. Det oplyser Boeing i en pressemeddelelse.

- Multicut har udmærket sig som en førende virksomhed i industrien ved konsekvent at levere dele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, siger Jack House, som er vice president, Supplier Management i Boeing Defense, Space & Security.

- Gennem partnerskaber med virksomheder som Multicut sikrer vi, at Boeing er positioneret til fremtidig vækst på et konkurrencepræget, globalt marked, tilføjer han.

Kontrakten betyder at Multicut skal producere syv forskellige dele til den avancerede kamphelikopter.

Siden 1984 har Boeing leveret omkring 2.200 Apache-helikoptere til 10 forskellige kunder over hele verden. Apache-helikopterne bygges på Boeings fabrik i Mesa i Arizona.

- Tildeleingen af denne kontrakt er en vigtig milepæl for Multicut. Vi har arbejdet hårdt for at finde den rigtige opskrift på at blive underleverandør til den globale forsvars- og aerospaceindustri, og vi ser frem til et langvarigt samarbejde med Boeing, siger Frank Dühring, director of Business Development og CEO for Multicut North America.

- Vi er meget stolte over, at der vil være komponenter fra Multicut på fremtidens Apache-helikoptere, slutter han.

Samarbejdet mellem Multicut og Boeing begyndte i 2008, da specialister fra Boeings Supplier Quality-afdeling støttede den danske virksomheds bestræbelser på at opnå en AS/EN 9100 kvalitetscertificering. En certificering som er en nødvendighed for at kunne levere dele til aerospace-industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109