23948sdkhjf

Nyt om navne: Robotsvejse-specialist til Kuka

Kuka nyansætter for at imødekomme markedets stigende behov inden for Arc Welding, robotsvejsning.

Kuka er i en meget ekspansiv position, når det drejer sig om nye produkter inden for robotsvejsning og forstærker derfor med Mikael Svensson, der ansættes som application product manager Arc Welding.

– Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at udvikle disse produkter og tjenester for fremtiden, kunne jeg ikke sige nej. Jeg er taknemmelig for at være en del af selskabets 12.800 globale medarbejdere, der kun har et fokus – at skabe verdens bedste robotter, siger Mikael Svensson.

Mikael Svensson har mange års erfaring med lysbuesvejsning og kommer senest fra en stilling hos Esab, hvor han var med til at opbygge et democenter for robotsvejsning. Før det arbejdede han med robotinstallationer globalt hos ABB samt med uddannelse i robotsvejsning og var i lange perioder udstationeret i Japan, Kina, Europa og Rusland.

Den nye stilling betyder, at Mikael skal yde support i forbindelse med spørgsmål om lysbuesvejsning til kunder og integratorer i forskellige globale kundeprojekter samt til Kukas udviklingsteam i såvel Sverige som den tyske organisation i Augsburg.

– Jeg ser frem til sammen med kunder og Kukas udviklingsteam at skabe et stabilt grundlag og langvarige forretningsrelationer for lysbuesvejsningsrelaterede produkter og at deltage i opbygningen af lysbuesvejsningscentre i forskellige dele af verden, siger Mikael Svensson.

Læs mere om: Kuka
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094