23948sdkhjf

Generationsskifte i Techno Tool

Esbjerg-virksomheden har netop gennemført et generationsskifte og er blevet overtaget af Århus-virksomheden Biir ApS.

Techno Tool, der producerer værktøjer til produktion af plastemner, oplever kraftig vækst i emballageindustrien, og med det netop gennemførte generationsskifte forventer man, at være fuldt gearet til at håndtere væksten og den stadigt stigende efterspørgsel efter virksomhedens produkter.

Biir, som overtog Techno Tool den 1. december, er specialiseret i at stille ingeniører, projektledere og teknikere til rådighed for en række internationale virksomheder. Den esbjergensiske erhvervsmand Thomas Sillesen er bestyrelsesformand og medejer af virksomheden, og Biir har ud over kontoret i Århus en stor ingeniørafdeling i Ukraine, hvis kompetencer Techno Tool nu også vil kunne trække på.

- Techno Tool har et stærkt team af medarbejdere og nogle unikke produkter, og sammen med Biirs mange kompetente ingeniører, kvalitetsspecialister og projektledere har vi alle muligheder for at nå en endnu stærkere position end i dag, siger Thomas Sillesen.

Ny direktør

Peter Mischorr er i forbindelse med overtagelsen udnævnt til administrerende direktør. Han bor i Esbjerg og kommer fra en stilling som seniorkonsulent i Biir.

Den hidtidige ejerkreds i Techno Tool fortsætter i firmaet i forskellige nøglepositioner, således at både knowhow og personlige relationer bibeholdes.

Hans Lauridsen, hidtidig medejer og CEO i Techno Tool, glæder sig over, at virksomhedens fremtid nu er sikret, og han ser frem til samarbejdet med de nye ejere og med Peter Mischorr, indtil han går på pension inden for to-tre år.

- Det har været 26 spændende år indtil nu, og jeg skylder vores loyale medarbejdere en stor tak for vores gode samarbejde, udtaler Hans Lauridsen.

Peter Mischorr glæder sig også til udfordringerne og til at stå i spidsen for firmaet. Især er han begejstret for modtagelsen blandt Techno Tools medarbejdere

- Her er alle virkelig topmotiverede for at gøre en forskel for kunderne og udvikle Techno Tool i de kommende år, udtaler han.

Techno Tool har 33 medarbejdere på Storstrømsvej i Esbjerg, og udover produktionen af værktøjer har virksomheden desuden i en årrække haft agentur på Kiefel-procesmaskiner til medicinal-, automobil- og plastemballage-industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062