23948sdkhjf

ISO-certificering til KSM-fabrik

KSM Groups polske fabrik er nu som den sidste del af koncernen blevet ISO 9001-certificeret.

KSM Polen har været en del af KSM Group siden 2012, og i oktober er fabrikken blevet ISO 9001-certificeret.

- Alle vores virksomheder i Danmark har certificeringen, så vi har også været nødt til at opruste dernede – både kvalitetsmæssigt og certificeringsmæssigt, fortæller Jakob Sørensen, direktør i KSM Group.

Han forklarer, at det er stadig større krav fra kunderne til kvalitet og dokumentation, der har fået KSM Group til også at få ISO-certificeringen i det polske datterselskab.

- Nogle kunder siger, at de gerne ser, at vi har certificeringen, og andre har det som krav. I en periode har vi kunnet afhjælpe det ved at inddrage vores virksomheder i Danmark. Men de fleste kunder handler i virkeligheden direkte med vores selskab i Polen, så det her er den rigtige måde at gøre det på, siger Jakob Sørensen.

KSM Polen er specialiseret i smedearbejde – især af den mere løntunge slags, der for eksempel kan være komponenter til minesektoren eller transportudstyr til sværindustrien.

- Polen er ikke det billigste østland, så de skal kunne leve på andet end bare prisen, og der er det vigtigt at kunne dokumentere kvaliteten, slutter Jakob Sørensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08