23948sdkhjf

Ny fabrikshal skaber plads til to nye maskiner

Den midtjyske gearproducent, Niebuhr Gears, har netop sat gang i en udvidelse af fabrikken i Ikast. Når de ekstra 2.200 fabrikskvadratmeter står færdige, er der skabt plads til to nye maskiner. Maskinerne er allerede købt og er til hver sin produktionsafdeling, heavy duty og industrial gears.

Til industrial gears-afdelingen er der indkøbt en fem-akset dreje/fræsemaskine fra DMG Mori med en diameter på 800 mm.

Maskinen bliver leveret omkring marts, når bygningen efter planen står færdigbygget.

- Det er en multimaskine, som kan rigtig mange forskellige ting. Vi forventer os meget af maskinen, der kan automatisere en del af produktionen, fortæller Rasmus Niebuhr, administrerende direktør og medejer, Niebuhr Gears, og tilføjer, at den har en effektivitetsforøgelse på en bestemt type fortandning.

Læs mere om fabriksudvidelsen her

Købt på tysk auktion

Til heavy duty-segmentet er der investeret i en portalfræsemaskine fra Unisign med en diameter på 4.000 mm og med rundbord. Portalfræseren er købt på en tysk auktion.

- Vi er i en investeringstung industri. Den type produktion, som vi laver, er som sådan ikke løntung. Vi er specialister i det, som vi laver, og det kræver maskiner, som er dyre. Og det er de lige meget, hvor man er henne i verden. Det kræver investeringer at lave den rigtige kvalitet på pålidelige maskiner, fortæller direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094