23948sdkhjf

Niebuhr Gears bygger ny stor produktionshal

Travlhed og større emner kræver mere plads hos den midtjyske gearproducent.

Gravemaskinerne er gået i jorden hos Niebuhr Gears i Ikast. På østsiden af fabrikken skal der bygges 2.200 nye kvadratmeter, som skal give mere plads til maskiner og ikke mindst forbedre den interne logistik.

Tandhjulsfabrikanten leverer tandhjul til vindmølleindustrien fra sin heavy duty-afdeling, mens virksomheden producerer tandhjul til den brede i industrial gears.

- Vi bygger en ny hal til heavy duty, men det frigør plads til industrial gears, som også mangler plads. Nogle af de emner, som vi laver til vindmølleindustrien, bliver større, og det kræver mere plads til at håndtere emnerne, siger administrerende direktør og medejer Rasmus Niebuhr, Niebuhr Gears.

 16 meter til loftet

Tandhjulsfabrikanten har i øjeblikket forholdsvis travlt, som direktøren udtrykker det. Og der er også kommet fem nye ansatte til siden sommer, hvilket betyder, at der nu er 120 medarbejdere i Danmark.

- Vi har travlt, men udvidelsen er lige så meget et udtryk for, at de emner, som vi laver, bliver større, fortæller Rasmus Niebuhr.

Den nye fabriksbygning forventes at stå klar i starten af marts til næste år og kommer til at få 16 meter til loftet. Loftshøjden skal ruste hallen, så der er plads til de fremtidige generationer af tandhjul til vindmøller.

De ekstra 2.200 kvadratmeter får den samlede produktion og administration til at fylde 11.200 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093