23948sdkhjf

Større lokaler til fremstormende ingeniørvirksomhed

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS’ sjællandske afdeling har vokseværk og er derfor flyttet fra Skovlunde.

DIS, Dansk IngeniørService, vokser kraftigt i disse år. For at have plads til de mange nye medarbejdere, der følger med udviklingen, er virksomhedens sjællandske afdeling flyttet fra Skovlunde til nye faciliteter i Ballerup.

De nye kontorlokaler har været igennem en omfattende ombygning, og de nye kvadratmeter står nu klar til at matche krav og forventninger.

- Vi har længe været på udkig efter egnede lokaler, der kan opfylde alle behov. I Ballerup har vi fundet et hus med rigtig mange spændende muligheder for at udvide vores ydelser, siger Lars Tilling, chef for DIS København.

Over 30 medarbejdere

På nuværende tidspunkt huser det 1.200 kvadratmeter store kontor over 30 medarbejdere og giver DIS mulighed for at tilbyde alle virksomhedens forskellige ingeniørdiscipliner, kompetencer og udviklingsfaciliteter samt muligheden for at outsource opgaver helt eller delvist.

- Vi har haft store krav til indretningen af kontoret, så nu er der blevet plads til både fleksibilitet og kreativitet samtidig med, at der er en høj fortrolighed omkring vores kunders projekter. De nye lokaler rummer blandt andet separate projekthoteller, hvor vi med høj diskretion supporterer og faciliterer med alle DIS’ kompetencer lige ved døren, siger Lars Tilling.

Kontoret rummer også et moderne innovationscenter kaldet DIScover.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11