23948sdkhjf

DeltaCam og Odico i strategisksamarbejde

De to virksomheder vil løfte automationsgraden i fremstillings- og byggeindustrien til helt nye højder.

DeltaCam, der har eneforhandlingen af Autodesk-produkterne PowerMill, PowerShape, PowerInspect og FeatureCam i Danmark, har indgået et strategisk samarbejde med robotvirksomheden Odico, der arbejder målrettet med at bringe robotteknologi ind i fremstillings- og byggeindustrien.

- Vi har gennem længere tid arbejdet sammen på en række projekter, hvor vi er kommet frem til nogle rigtig gode løsninger til stor glæde og gavn for vore kunder. Derigennem har vi fået øjnene op for, hvor godt vores virksomheder komplementerer hinanden. Det virker derfor naturligt at udbygge og formalisere samarbejdet, fortæller de to direktører, Anders Bundgaard fra Odico og Søren Friis fra DeltaCam enstemmigt. 

- Odico er en spændende visionær robotvirksomhed, der er godt i gang med at flytte eller helt fjerne grænserne for, hvordan man kan arbejde med moderne formgivning inden for industrien. Det giver rigtig god mening for os som softwareleverandør at intensivere samarbejdet med Odico, da de har forudsætningerne for at udvikle, teste og implementere vores software i samspil med en robot, siger Søren Friis.

Han understreger, at graden af automation i danske produktionsvirksomheder kommer til at stige markant i de kommende år, og derfor forventer han, at mange virksomheder inden for formindustrien om få år vil have en robot til grov bearbejdning af store emner.

- Dertil kommer, at Odico har en vision om at mobilisere robotteknologien og flytte den ud blandt byggepladser i hele verden, hvor håndværkere og arkitekter selv kan bruge dem. En vision, som vi gerne vil hjælpe med at realisere. Men det er ikke kun byggebranchen, der kan få glæde af vores samarbejde. Også eksisterende kunder inden for mere traditionelle fremstillingsvirksomheder har nu mulighed for få testet deres løsninger hos Odico. Det giver nogle helt unikke muligheder for vores kunder. Vi tror helt klart. at det bliver fremtiden, slutter Søren Friis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078