23948sdkhjf

Fynboer er bedst til entreprenørskab

Micro Matic vandt Entrepreneur Of The Year 2016.

Virksomheden har en position som globalt ledende inden for udstyr til udskænkning af fadøl og skal nu også repræsentere de danske farver ved World EY Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2017, hvor flere end 50 lande vil dyste om sejren.

Foran over 700 erhvervsledere blev Micro Matic kåret som årets EY Entrepreneur Of The Year 2016 i Danmark. Forinden havde virksomheden også vundet prisen i kategorien Globalization.

Micro Matic har USA som sit største marked. Men virksomheden er til stede i hele verden og indtager en absolut førerposition med 80 procent af verdensmarkedet indenfor fadølsanlæg.

Administrerende direktør Søren Klarskov Vilby og de to stiftere Carl Christian Nielsen og Svend-Aage Nielsen blev hyldet ved arrangementet i Bella Center, hvor juryformand Cristian Frigast og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen overrakte trofæet.

- Juryen har i sit valg af Micro Matic lagt særlig vægt på, at ledelsen er lykkedes med en transformation af virksomheden gennem fokus på kerneforretningen og ved strategiske valg og fravalg, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør i EY Entrepreneur Of The Year.

Han fortsætter:

- Virksomheden har en lang og indholdsrig historie og har gennemgået en spændende udvikling. Vi har at gøre med et fantastisk eksempel på stærkt og vedvarende entrepreneurskab.

I sin begrundelse fremhævede juryen, at prisen også er en anerkendelse af den store indsats, som virksomhedens stiftere har ydet gennem aktivt at tage del i og præge regionens erhvervsliv i positiv og konstruktiv retning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141