23948sdkhjf

Vi har ubegrænsede muligheder

JVL Industri Elektronik er en del af en lille dansk enklave af virksomheder, der udstiller på SPS IPC Drives.

Otte danske virksomheder udstiller på SPS IPC Drives, som afholdes i Nürnberg i disse dage. Blandt dem er Birkerød-virksomheden JVL Industri Elektronik.

Virksomhedens kundeliste tæller giganter som Airbus, Boeing, Audi og Tesla, men der er plads til flere, og her er messen i Nürnberg et glimrende udstillingsvindue.

- Vi har kontor i Tyskland, og vi har været i Tyskland i 10-15 år. Vi har også kontorer i USA, England og Tyrkiet – men Tyskland er det største marked for os, siger Mads Vernon Jørgensen, indehaver af JVL Industri Elektronik, og fortsætter.

- Alle vores distributører Fra Europa kommer på den her messe, og også nogle af vores leverandører fra Fjernøsten, som vi får mulighed for at hilse på. Vi plejer at sige, at halvdelen af vores besøgende er fra Tyskland og halvdelen udefra.

- Tyskland er stadig et spændende marked, fordi det er så stort, og så selvfølgelig USA. Vi er stadig små og kan vokse. Vi er lige startet op i Tyrkiet, som vi ser rigtig gode muligheder i. Vi ser det som et mini-Tyskland, fordi folk dernede er godt uddannede, og teknologi-niveauet er højt, siger Mads Vernon Jørgensen.

Han har dog ikke nogen ambitioner om at komme hjem fra SPS IPC Drives med et nyt, bugnende kundekartotek, for det tager typisk to-fire år fra en indledende kontakt på en messe, til ordrerne kommer. Men optimismen fejler ikke noget hos JVL-direktøren.

- Vi har ubegrænsede muligheder. Vores ulempe er, at vi er en lille virksomhed. Vores store konkurrenter sælger hele løsninger til kunderne, hvor vi sælger specialløsningerne. Så udfordringen er at komme ind på de helt store projekter, slutter Mads Vernon Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.331