23948sdkhjf

Ambassadøren udeblev – det gjorde festen ikke

De to danske fællesstande inviterede onsdag til reception på Elmia Subcontractor.
Egentlig var det meningen, at den danske ambassadør i Sverige skulle have lagt vejen forbi fællesstandene på Elmia Subcontractor, men han var forhindret.

I stedet blev det eksportrådgiver René George Jensen, der fik æren af at sige et par ord sammen med Ole Storm Jeppesen, direktør for Industrisamarbejdet, og Knud Hareskov, direktør for Center for Underleverandører.

- Elmia Subcontractor har gennem mange år været et samarbejdspunkt for danske virksomheder og svensk industri, sagde René George Jensen, og pointerede, at han var imponeret over, at de to danske fællesstande i år var i stand til at samle 34 danske virksomheder på den svenske messe.

Ole Storm Jeppesen fra Industrisamarbejdet lagde vægt på det tætte samarbejde mellem de to fællesstande, som man arbejder kraftigt på at få forenet til fremtidige messer.

- Jeg tror vi står stærkere sammen, og jeg tror på, at det er den rigtige vej at gå for de danske virksomheder, sagde Ole Storm Jeppesen, der også roste de danske virksomheder for at tage springet til Sverige.

- Mange virksomheder oplever ustabilitet i omsætningen, gamle kunder der forsvinder, og at der skal arbejdes mere for at skabe salg. Derfor er det vigtigt at komme ud på eksportmarkederne. Potentialet er større i Sverige, og derfor opfordrer vi til at komme ind på det svenske marked, sagde Ole Storm.

Knud Hareskov sluttede af med at takke de mange personer, der har knoklet for at få de to fællesstande op at køre, og derefter var der lagt op til dansk hygge med god mad og drikke på fællesstanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094